Sinterklaas Intocht

door
86 86 mensen hebben dit evenement bekeken.

Sinterklaas en zijn pieten komen zaterdag 19 oktober naar Hoensbroek!

Wij als winkelcentrum ontvangen hun met open armen, en wij hebben dit jaar gekozen voor een iets andere opzet.

Sinterklaas komt met zijn pieten-muziekwagen om 13:00 uur aan bij het politiebureau in Hoensbroek. Daar zal hij uitstappen en te voet verder gaan samen met zijn pieten-muziekwagen door de Kouvenderstraat richting het Gebrookerplein. Het leukste zou zijn als jullie allemaal in de Kouvenderstraat verzamelen en sinterklaas verwelkomen.

Op het Gebrookerplein zal sinterklaas plaats nemen en zorgt DJ Wilfried voor de ontvangst en muzikale omlijsting. Sinterklaas zal er tot 16:00 uur zitten, want daarna moet hij helaas weer door naar andere kindjes en bezoekjes.

Jullie mogen foto’s maken met de sint en daarna worden jullie getrakteerd op een gezonde snack en drankje. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door winkelcentrum Hoensbroek en het ondernemersfonds Heerlen. 

Maar er is dit jaar meer in ons winkelcentrum. Wij hebben voor de kids een heus pietenparcours uitgezet in ons centrum. Tussen 11:00 uur en 16:00 uur kunnen kids hun kunstjes vertonen in het bijzijn van pieten. Op 6 punten verspreid door de Kouvenderstraat en Hoofdstraat staan pieten, en na het laten zien van de door hun aangewezen trucjes kun je een stempel verdienen. Heb je ze alle 6 af en verdiend, dan krijg je op een aangewezen punt een echt pieten-diploma met wat lekkers. Hoe leuk is dat! 

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@2umedia.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

19-11-2022 van 11:00 aan
19-11-2022 van 16:00
 

Locatie

Share With Friends